tirsdag 11. mai 2010

Smak av india i hesteskosalat! :)




Grateng:
400g kjøttdeig etter eget ønske
1 kinesisk hvitløk
1 fersk chili (tør du? :)
1 paprika
2 spiseskjeer pizzasaus
1 egg
1/2 rødløk
2 store sopp
1dl kokosmelk
en hel del revet ost :)
Krydder: pepper, koriander, cumin, garam masala



Surr soppen og løken i godt smør, chili og hvitløk. Ha i kjøttet før løken blir fissen.
dryss over rikelig med krydder, og hell over kokosmelken og pizzasausen og la dette surre 1-2 min.
Tilsett paprika skjert i middels store biter, 1-2 egg og raspet ost.
Bland dette godt sammen og ha det over i en ildfast form.
Ha godt med  raspet ost på toppen og sett i ovnen på 180 grader.

Mens du venter kan du lage salat av:

Trippelsalat med ruccola
noen strimler av paprikaen
2-3 cm agurk
oliven
2-3 småtomat
en stripe med sitron
litt søtt, salt og pepper 

Så snart du har dette dandert pent i en hestesko på fatet,
regner jeg med at gratengen er ferdig med deilig gyllen ost på toppen.
Serveres rykende varm og gjerne med et glass rødt av den krydrede typen...

God Fornøyelse :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.